Julgåvor

Färg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pris från
Pris till
Sortering
 

Julklappar företag

Julgåvor till anställda

Som arbetsgivare kan du ge din personal en julklapp. Julgåvor, jubileumsgåvor och minnesgåvor är skattefria om marknadsvärdet inte överstiger ett visst belopp. En julklapp är skattefri om dess värde inte överstiger 500 kronor (inklusive moms).

Det innebär att du kan ge dina anställda en skattefri julklapp utan att behöva oroa dig för de ekonomiska konsekvenserna. Så sätt igång och gör någons jultid lite ljusare genom att ge dem en omtänksam och generös gåva!
Om du vill ge en dyrare gåva kommer hela beloppet att vara skattepliktigt.

Julklappar behöver inte vara dyra eller avancerade. En enkel, hjärtlig gåva kan visa dina anställda hur mycket du uppskattar deras hårda arbete och engagemang. Här är några idéer för att komma igång:

1. Presentkort - Ett presentkort är ett utmärkt sätt att låta dina anställda välja sin egen julklapp. Oavsett om de använder det till en ny outfit, en utekväll eller bara lite extra pengar kommer de säkert att uppskatta omtanken.

2. Anpassad gåva - Börja deras dag med ett leende genom att ge dem en gåva som har anpassats med deras namn eller favoritordspråk. Det är en liten gest som kommer att göra stor skillnad.

Vi har många års erfarenhet av företagsjulklappar och ett brett utbud av fina julklappar till personal. Kolla vidare på hemsidan för förslag, eller be oss om hjälp!

Box of brands är en leverantör av produkter med hög kvalitet från de absoluta främsta varumärkena på marknaden. Vi erbjuder Julklappar för företag från kända märken som Stelton, Eva solo, Mannerström mm. Söker du efter den perfekta julgåvan till dina anställda har du kommit till rätt plats. Just nu har vi kampanj på alla våra julklappar.

Julgåvor för företag av högsta kvalitet


Våra julpresenter är noga utvalda. Vi jobbar bara med de varumärkena vi vet håller en hög kvalitet och som alltid uppskattas av företagen. Vi har mängder med produkter för kök och hem.