Julpresenter

Färg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pris från
Pris till
Sortering
 

Julpresenter till anställda

Julpresenter kan vara svårt att välja. Du vill ha något som kommer att tas emot och uppskattas, men också något som är prisvärt och praktiskt. Här är några bra julklappsidéer till anställda som får dem att känna sig uppskattade utan att bryta budgeten.

1. Presentkort - Ett presentkort är alltid en välkommen present, och du kan välja ett som passar alla budgetar. Oavsett om det är en kupong till en favoritbutik eller restaurang, eller ett allmänt "spendera var som helst"-kort, kan dina anställda använda det som de vill.

2. Skrivbordstillbehör - Något för att snygga till deras arbetsplats är alltid uppskattat, och det finns många roliga och funktionella skrivbordstillbehör att tillgå. Välj något som passar deras personlighet.

3. Kläder eller smycken - Om du känner dina anställda väl kan du kanske köpa ett fint klädesplagg eller smycke som de kommer att älska. Var dock noga med att köpa rätt storlek och stil!

4. Upplevelsedagar - En upplevelsedag är ett utmärkt sätt att ge någon en minnesvärd present som de kommer att prata om i många år framöver. Välj något som matchar deras intressen, oavsett om det är att köra en sportbil eller gå på en spadag.

5. Hemgjorda gåvor - Om du är hantverksmässig, varför inte göra en unik och personlig gåva till dina anställda? Det kan vara allt från bakverk till en stickad halsduk. Omtanken i en hemlagad gåva kommer att uppskattas.

Skattefria julklappar

Julpresenter under 500 kr är skattefria. Detta innebär att arbetstagaren inte behöver betala inkomstskatt på gåvans värde. Julklappar under 500 kr är ett utmärkt sätt att visa din uppskattning för dina anställda utan att oroa sig över budget. Det finns några saker att tänka på när du väljer en skattefri julklapp till dina anställda. För det första måste gåvan ges av personliga skäl och inte av affärsmässiga skäl. För det andra får gåvan inte ges i utbyte mot varor eller tjänster. Slutligen får gåvans värde inte överstiga 500 kr. Om du letar efter idéer till skattefria julklappar till dina anställda kan du överväga att ge dem ett presentkort till deras favoritbutik eller en god flaska vin.