Arbetskläder Malmö

Box of brands är marknadsledande leverantör av arbetskläder. Vi erbjuder alla kunder personlig service och på så sätt kan vi hjälpa er att hitta de arbetskläder som passar er verksamhet bäst. Vi har arbetskläder som passar alla plånböcker. Hos oss hittar du ett stort sortiment av välkända märken såsom Berkeley, Stenströms och Barbour.

Brett sortiment utav leverantörer av arbetskläder

Vi har alltid ett brett sortiment av arbetskläder på lager och vi erbjuder snabba leveranser. Har du som kund specifika önskemål som inte finns i vårt lager så gör vi alltid vårt yttersta för att uppnå dessa. Du som företagare är välkomna att handla direkt i vår kompletta webbshop alternativt att besöka oss i vår butik i Malmö för att prova ut era storlekar.

Kontakta oss

Telefonnummer
040-307850
E-postadress
Info@boxofbrands.se

Byxor / Shorts

Nya arbetsbyxor? Vi har många olika och snygga modeller att välja bland.

Mössor & Kepsar

Skaffa mössor eller kepsar med företagslogga p, så syns det att de är dina! .

Jackor

En snygg jacka med ett tydligt tryck ger ett professionellt intryck av dit företag. Vi har många modeller att välja bland.

Västar

Slitstarka och praktiska västar till bra pris!

Piké / Skjortor / Tröjor

Tryck din logga på en av våra snygga skjortor, eller kanske en tröja? Snygg och tydlig företagsprofilering på ett enkelt sätt.

Skyddsskor

Ett par rejäla skyddskor är oumbärligt för den som riskerar göra illa fötterna under sitt arbete.

Tillbehör

Komplettera arbetskläderna med knäskydd, bälte, extra fickor m.m.

Arbetshandskar

Arbetshandskar i olika material för alla jobb.

Arbetsskor

Här hittar du många olika arbetsskor.

Underkläder

Här hittar du underställ, strumpor, kalsonger och andra underkläder.

Uniformskläder

Uniformer till ordningsvakter och väktare.

Personligt Skydd

Med rätt skydd blir arbetet säkrare. Vi erbjuder ett utvalt sortiment av de bästa produkterna på marknaden.

Vård & Hälsa

Vår vårdkollektion.

Förkläden

Här hittar du vårt utbud av förkläden. Vi har oljeresistenta, skyddsförkläden för svetsare m m.Färg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pris från
Pris till
Sortering
 

Arbetskläder med tryck eller brodyr

Att ha arbetskläder med företagets logotyp tryckt på dem är ett bra sätt att göra de anställda mer igenkännbara och professionella. Oavsett om du är hantverkare eller säljare kan vi sätta en logotyp på dina arbetskläder och ha en lösning för dig. En konsekvent företagsprofil är verkligen viktig. Det får dig att se pålitlig och trovärdig ut och ger ett bra första intryck

Att ha arbetskläder med din företagslogotyp fungerar också som en vandrande reklamskylt. Det är ett utmärkt sätt att få lite extra marknadsföring och varumärkesexponering utan att behöva spendera några extra pengar. Och om du är orolig för kvaliteten på trycket behöver du inte vara det! Vi använder högkvalitativa trycktekniker som inte bleknar eller flagnar med tiden

Så om du letar efter tryckta arbetskläder, ring oss idag så hjälper vi dig gärna. Vi har ett brett utbud av arbetskläder att välja mellan och kan trycka på de flesta tyger. Vi ser till att du ser professionell och snygg ut samtidigt som du representerar ditt varumärke.