Arbetskläder, Yrkeskläder, Skyddskläder & Företagskläder

Arbetskläder med tryck används flitigt av företag och anställda

Box of Brands är marknadsledande leverantör av arbetskläder. Vi erbjuder alla kunder personlig service och på så sätt kan vi hjälpa er att hitta de arbetskläder som passar er verksamhet bäst. Vi har arbetskläder som passar alla plånböcker. Hos oss hittar du ett stort sortiment av välkända märken såsom Berkeley, Stenströms och en del andra kända varumärken. Arbetskläder, Yrkeskläder, Skyddskläder & Företagskläder mm trycker eller broderar vi på. Vi tar fram gratis korrektur för att ni lättare skall kunna bestämma hur ni vill ha er logga placerad.

Brett sortiment utav leverantörer av arbetskläder

Vi har alltid ett brett sortiment av arbetskläder på lager och vi erbjuder snabba leveranser. Har du som kund specifika önskemål som inte finns i vårt lager så gör vi alltid vårt yttersta för att uppnå dessa. Du som företagare är välkomna att handla direkt i vår kompletta webbshop alternativt att besöka oss i vår butik i Malmö för att prova ut era storlekar.

Kontakta oss

Telefonnummer
040-307850
E-postadress
info@boxofbrands.se

Byxor / Shorts

Nya arbetsbyxor? Vi har många olika och snygga modeller att välja bland.
Trevligt att du är intresserad av byxor med tryck eller brodyr som är sköna och bekväma. Det finns flera alternativ och fabrikat som kan hjälpa dig att skapa unika byxor med ditt företagslogotyp eller design. Här är några steg att överväga när du letar efter sådana byxor:
1. Vi har stor erfarenhet av byxor: Vi är företaget som specialiserar sig på anpassade kläder med tryck eller brodyr.
2. Material och komfort: Se till att välja byxor som är tillverkade av sköna och bekväma material, såsom bomull, ull, polyester eller stretchiga tyger. Det är viktigt att dina byxor inte bara ser bra ut, utan också känns bekväma för användarna.
3. Design och branding: Om du har en logotyp, slogan eller annan design som du vill inkludera på byxorna, ser vi till att trycka eller brodera den på byxorna med hög kvalitet.
4. Stil och passform: Välj en stil och passform som passar din målgrupp och ditt varumärke. Det kan vara allt från avslappnade byxor till mer formella alternativ beroende på syftet med byxorna och din målgrupp.
5. Storlek och kvantitet: Bestäm vilka storlekar du behöver och hur många byxor du vill beställa. Många leverantörer erbjuder olika storleksalternativ för att passa olika användare.
6. Pris och budget: Ha en klar uppfattning om din budget och vad du är beredd att spendera per par byxor. Priset kan variera beroende på faktorer som material, design och antal.
7. Prova: Innan du beställer en större mängd, se om vi kan leverera provbyxa för att du ska kunna bedöma kvaliteten på materialet, trycket eller brodyren och den generella passformen.
8. Beställning och leverans: När du är nöjd med provbyxan kan du gå vidare och beställa den önskade mängden. Se till att klargöra leveranstid och eventuella extra kostnader, som frakt eller tullavgifter om du beställer från oss.
9. Kvalitetskontroll: När byxorna anländer, genomför en noggrann kvalitetskontroll för att säkerställa att de uppfyller dina förväntningar och krav.
10. Distribution och marknadsföring: När du har dina skräddarsydda byxor klara kan du börja distribuera dem till ditt team, kunder eller användare. Var noga med att inkludera dina byxor i din marknadsföringsstrategi om de är en del av din varumärkeskampanj.
Genom att noggrant överväga dessa steg och samarbeta med oss bör du kunna skapa sköna och bekväma reklambyxor med tryck eller brodyr som passar dina behov och bidrar till ditt varumärkesidentitet.

Mössor & Kepsar

Skaffa mössor eller kepsar med företagslogga på, så syns det att de är dina!

Jackor

En snygg jacka med ett tydligt tryck ger ett professionellt intryck av ditt företag. Vi har många modeller att välja bland.

Vi har olika typer av jackor som kan anpassas med tryck eller brodyr och som kan användas för olika ändamål. Här är en kort beskrivning av var och en:
1. Arbetsjacka: Detta är en typ av jacka som är utformad för att användas på arbetsplatsen eller i yrken där det kan finnas specifika krav på funktionalitet, slitstyrka och säkerhet. Arbetsjackor är ofta konstruerade med material som tål påfrestningar och kan ha funktioner som extra fickor, reflexdetaljer eller vattentäta egenskaper. De kan också anpassas med företagets logotyp eller namn genom tryck eller brodyr för att skapa en professionell image.
2. Företagsjacka: Detta avser en jacka som kan bäras av anställda som en del av deras arbetsklädsel för att representera företaget. Företagsjackor kan variera i stil och design beroende på företagets bransch och estetiska preferenser. De kan ha en logotyp, företagsnamn eller annan information broderad eller tryckt på dem för att stärka företagets varumärke och en känsla av enhetlighet bland personalen.
3. Fritidsjacka: Denna typ av jacka är mer avsedd för avslappnade och informella tillfällen. Den kan användas under fritid eller när du inte är på arbetsplatsen. Fritidsjackor kan ha olika stilar och funktioner, och de kan ofta anpassas med tryck eller brodyr av olika motiv, mönster eller text för att uttrycka din personlighet eller intressen.
Det är viktigt att välja rätt typ av jacka för det syfte den ska användas till. Oavsett om det är för arbete, företagsevenemang eller fritid, kan du anpassa jackor med tryck eller brodyr för att skapa en unik och professionell look som passar dina behov och preferenser. Innan du bestämmer dig, bör du fundera på vilka funktionella egenskaper jackan bör ha och hur du vill att designen ska se ut. Vi har alla varianter du kan tänka dig från en enkel jacka till ett event och vidare till kappa/rock som skall täcka kavaj eller motsvarande. Välkommen med din förfrågan på info@boxofbrands.se.


Västar

Slitstarka och praktiska västar till bra pris!

Piké / Skjortor / Tröjor

Tryck din logga på en av våra snygga skjortor, eller kanske en tröja? Snygg och tydlig företagsprofilering på ett enkelt sätt.

Skyddsskor

Ett par rejäla skyddskor är oumbärligt för den som riskerar göra illa fötterna under sitt arbete.

Tillbehör

Komplettera arbetskläderna med knäskydd, bälte, extra fickor m.m.

Arbetshandskar

Arbetshandskar i olika material för alla jobb.

Arbetsskor

Här hittar du många olika arbetsskor.

Underkläder

Här hittar du underställ, strumpor, kalsonger och andra underkläder.

Uniformskläder

Uniformer till ordningsvakter och väktare.

Personligt Skydd

Med rätt skydd blir arbetet säkrare. Vi erbjuder ett utvalt sortiment av de bästa produkterna på marknaden.

Vård & Hälsa

Vår vårdkollektion.

Förkläden

Här hittar du vårt utbud av förkläden. Vi har oljeresistenta, skyddsförkläden för svetsare m m.

Övrigt - Arbetskläder

Vi har högkvalitativa kläder för olika yrken och ändamål, i olika färger och storlekar. Beställ idag för bekväma och skyddande kläder!Färg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pris från
Pris till
Sortering
 

Arbetskläder med tryck eller brodyr

Att ha arbetskläder med företagets logotyp tryckt på dem är ett bra sätt att göra de anställda mer igenkännbara och professionella. Oavsett om du är hantverkare eller säljare kan vi sätta en logotyp på dina arbetskläder och ha en lösning för dig. En konsekvent företagsprofil är verkligen viktig. Det får dig att se pålitlig och trovärdig ut och ger ett bra första intryck

Att ha arbetskläder med din företagslogotyp fungerar också som en vandrande reklamskylt. Det är ett utmärkt sätt att få lite extra marknadsföring och varumärkesexponering utan att behöva spendera några extra pengar. Och om du är orolig för kvaliteten på trycket behöver du inte vara det! Vi använder högkvalitativa trycktekniker som inte bleknar eller flagnar med tiden

Så om du letar efter tryckta arbetskläder, ring oss idag så hjälper vi dig gärna. Vi har ett brett utbud av arbetskläder att välja mellan och kan trycka på de flesta tyger. Vi ser till att du ser professionell och snygg ut samtidigt som du representerar ditt varumärke.