Regnkläder med tryck

Färg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pris från
Pris till
Sortering
 

Regnkläder med logotyp eller annat tryck

Regnkläder för reklam är ofta tunna och tillverkade av plastbaserade material som håller vattnet ute. Materialet håller torrt och hindrar regn från att tränga in. De allra flesta kläder som är utformade för att skydda mot regn är också vindtäta. Detta innebär att om regnet bara öser ner kan du dra åt ordentligt och undvika att bli blöt. Regnkläder med tryck är ett utmärkt sätt att få ditt varumärke eller budskap att synas i dåligt väder. Eftersom de ofta är tillverkade av tunna, material är de också lätta och lätta att bära med sig - perfekt för upptagna pendlare eller personer som är på språng.

Om du letar efter en reklamprodukt som verkligen gör ett stort intryck i regnigt eller dåligt väder är tryckta regnkläder ett utmärkt alternativ. Bläddra igenom vårt sortiment av jackor, rockar och andra ytterkläder för att hitta den perfekta artikeln för din nästa marknadsföringskampanj.

Det finns olika typer av regnkläder som vi kan sätta tryck på: bomberjackor, trenchcoats, anoraker, parkas, ponchos, regnkappor, regnrockar & vindjackor.