Profilkläder Malmö, Göteborg och Stockholm

Box of Brands har marknadsledande leverantörer utav profilkläder

Ta gärna en titt i vår webbshop eller besök oss i Malmö för att prova ut era storlekar. Box of Brands är din lokala leverantör av profilkläder och andra reklamprodukter. Vi bemöter alla våra kunder med en personlig service och ser på så sätt till att ni får precis de profilkläder som passar er verksamhet bäst. Ni som företag är gärna välkomna att handla direkt i vår kompletta webbshop alternativt besöka oss i vår fysiska butik i Malmö.

Kontakta oss

Telefonnummer
040-307850
E-postadress
info@boxofbrands.se

Aktivitet

Att skapa anpassade kläder med tryck och brodyr för sport och aktiviteter är ett utmärkt sätt att främja samhörighet, marknadsföra evenemang eller lag, och skapa en professionell och enhetlig look för din grupp. Här är några steg du kan ta för att skapa dessa anpassade kläder:
1. Bestäm syftet och målgruppen: Definiera varför du vill skapa anpassade kläder och vem målgruppen är. Är det för ett specifikt idrottslag, ett företagsevent eller en träningsgrupp?
2. Design: Utforma eller välj en design som representerar ditt ändamål och samtidigt är visuellt attraktiv. Tänk på färger, logotyper, slogans och andra grafiska element som är relevanta för din grupp.
3. Klädesplagg: Välj klädesplagg som passar för den specifika sporten eller aktiviteten. Till exempel kan anställda och kunder behöva träningskläder med andningsförmåga och löpare kan föredra lätta och bekväma plagg. Vanliga val inkluderar t-shirts, hoodies, träningsbyxor och jackor.
4. Tryck eller brodyr: Avgör om du vill använda tryck, brodyr eller en kombination av båda för din design. Tryck är vanligtvis mer kostnadseffektivt och passar bra för komplexa grafiska mönster och färgskiftningar. Brodyr ger en mer högkvalitativ och tredimensionell effekt och fungerar bra för logotyper och text.
5. Materialkvalitet: Välj kläder av hög kvalitet som passar för den specifika aktiviteten. Kläderna bör vara bekväma och hållbara för att klara av rörelser och svettning.
6. Beställning och anpassning: Ge leverantören all information om designen, storlekarna, färgerna och andra specifikationer för dina kläder. Se till att du har en tydlig kommunikation för att undvika missförstånd.
7. Provtryck eller provbrodyr: Be om ett provexemplar av kläderna med den anpassade designen innan du placerar en större beställning. Detta hjälper dig att se hur designen ser ut på det faktiska plagget och om eventuella justeringar behövs.
8. Placering av designen: Fundera över var du vill placera designen på kläderna. Vanliga platser inkluderar bröstet, ryggen, ärmen eller byxbenet beroende på plagget.
9. Marknadsföring och distribution: Om kläderna är avsedda för ett specifikt event eller tillfälle, se till att marknadsföra dem i förväg. Efter att de har producerats kan du distribuera dem till dina lagmedlemmar, deltagare eller kunder.
Att skapa anpassade kläder med tryck och brodyr kan vara en rolig och kreativ process. Genom att noggrant planera och samarbeta med pålitliga leverantörer kan du skapa kläder som stärker din grupps samhörighet och identifiering.

Blusar

Att beställa blusar till kvinnor på ditt företag med tryck eller brodyr är en bra idé för att skapa en enhetlig och professionell look för ditt team. Här är några steg du kan följa för att genomföra beställningen:

Identifiera behoven: Först och främst måste du identifiera antalet blusar som behövs, storlekarna och vilken typ av blusar som passar bäst för ditt företags stil och bransch.

Design: Skapa eller välj en design för trycket eller brodyren. Det kan vara företagets logotyp, namn eller något annat som representerar ditt företag. Se till att designen är i linje med företagets grafiska profil och är passande för blusarna.

Välj blusar: Välj blusar av hög kvalitet som passar bra för ditt team. Tänk på materialet, passformen och eventuella färgval. Det är viktigt att blusarna är bekväma och representativa för företaget.

Box of Brands är en pålitlig leverantör som erbjuder tryck- eller brodyrtjänster på kläder. Du kan lita på oss i alla väder!!

Begär offert: Kontakta oss och begär en offert baserat på antal blusar, design och eventuella specialönskemål. Se till att inkludera all nödvändig information i förfrågan.

Provtryck/Provbrodyr: Innan du gör en större beställning är det klokt att begära ett provtryck eller provbrodyr. Detta ger dig möjlighet att kontrollera att designen och kvaliteten uppfyller dina förväntningar.

Godkänn designen: När du är nöjd med provtrycket eller provbrodyren, godkänn designen och beställ blusarna i önskat antal och storlekar.

Leverans och betalning: Betala enligt överenskommen betalningsmetod och invänta leveransen av blusarna. Se till att bekräfta leveranstiden innan du genomför betalningen.

Behåll korrektur och sortering de underlättar vid nästa beställning!

Genom att följa dessa steg kan du skapa en enhetlig och professionell look för ditt företag genom att beställa blusar med tryck eller brodyr. Kom ihåg att vara noggrann med varje steg för att säkerställa en smidig process och ett tillfredsställande resultat.

Byxor

Köp byxor med tryck på Box of Brands. Vi erbjuder profilbyxor och företagsbyxor - och ser till att ni får precis de profilkläder som passar er verksamhet bäst.

Fleece

Varma och härliga fleece-tröjor med tryck från Box of Brands. Beställ fleecetröjor med eget tryck eller logo för att göra ditt varumärke synligt från Box of Brands AB

Att beställa anpassade fleecekläder med tryck eller brodyr för ditt företag under de kallare årstiderna kan vara en utmärkt idé för att marknadsföra din verksamhet och samtidigt hålla dina medarbetare eller kunder varma och nöjda. Här är några steg att tänka på när du överväger att beställa sådana kläder:

Välj klädesplagg: Först och främst måste du bestämma vilka typer av fleecekläder du vill erbjuda. Vanliga alternativ inkluderar fleecejackor, fleecetröjor, fleecemössor och fleecevästar. Välj plagg som passar bäst för ditt företags stil och dina kunders eller medarbetares behov.

Design: Skapa en design som representerar ditt företag på ett positivt och attraktivt sätt. Designen kan inkludera företagets logotyp, slogan, eller andra grafiska element. Tänk på att designen bör vara lätt att se och läsa, särskilt om den trycks på en mörk eller färgrik fleece.

Tryck eller brodyr: Du har två huvudsakliga alternativ för att applicera ditt företags varumärke på fleecekläderna: tryck eller brodyr. Finns även märken av olika slag som kan sys fast på plaggen, kan bli väldigt snyggt och smakfullt!

Tryck: Tryck är en kostnadseffektiv metod för att överföra designen till kläderna. Det kan vara bra för komplexa eller färgglada designelement. Det finns olika typer av tryck, som screentryck eller digitalt tryck, var och en med sina egna fördelar och begränsningar.

Brodyr: Brodyr ger en högkvalitativ och professionell look. Det är särskilt bra för mindre designelement och text. Brodyr kan vara mer hållbart än tryck och har en tredimensionell känsla.

Välj Box of Brands: Vi är en pålitlig leverantör som specialiserar sig på anpassade kläder och har erfarenhet av att arbeta med företag.

Välj kvalitet på kläder: Välj högkvalitativa fleecekläder som kommer att hålla sig bra över tiden. Det är viktigt att de är bekväma och hållbara, eftersom de kommer att representera ditt företag. Vi arbetar bara med de mest prisvärda tillverkarna av fleeceplagg av alla de sorter!

Att tänka på: Planera i förväg och beställ kläderna i tid så att de är tillgängliga när du behöver dem. Att vänta till sista minuten kan leda till problem med tillverkning och leverans.

Storlekar och preferenser: Se till att du har information om storlekar och eventuella specifika preferenser från dina medarbetare eller kunder. Detta hjälper dig att beställa rätt mängd och undvika eventuella missnöjda kunder.

Vi har en tydlig kommunikation med er under hela processen för att säkerställa att allt går smidigt och enligt planen.

Anpassade fleecekläder med tryck eller brodyr kan inte bara hjälpa till att bygga ditt varumärke utan också skapa en känsla av gemenskap bland dina medarbetare eller kunder när de bär dem under de kalla årstiderna.

Halsdukar & Scarfs

Halsdukar, scarfs och sjalar med eget tryck för alla tillfällen. Beställ en halsduk för din förening, företag eller supporterklubb från Box of Brands.

Handdukar

Handdukar med eget tryck eller brodyr. Med Box of Brands handdukar med tryck syns din logo i många olika miljöer. Allt från kök, badrum, stranden till gymmet.

Det verkar som att du är intresserad av handdukar och badlakan med tryck eller brodyr. Det är vanligt att skapa personliga handdukar och badlakan med olika mönster, text eller logotyper för att använda som presenter, företagsgåvor eller för personligt bruk. Du kan använda dessa specialdesignade handdukar för att göra din badrumsinredning mer personlig eller för att marknadsföra ditt företag.

Här är några steg du kan ta för att skaffa handdukar och badlakan med tryck eller brodyr:

Design: Skapa eller välj det önskade mönstret, texten eller logotypen som du vill trycka eller brodera på handdukarna. Många leverantörer har designverktyg som du kan använda för att anpassa ditt tryck eller broderi.

Välj handduksstorlek och typ: Bestäm vilken typ av handduk eller badlakan du vill använda och välj rätt storlek och färg. Det finns olika alternativ, som vanliga badlakan, handdukar, strandhanddukar osv.

Placering och storlek på trycket/broderiet: Bestäm var på handduken du vill ha trycket eller broderiet och hur stort det ska vara. Vissa leverantörer kan ha begränsningar när det gäller storlek och placering.

Beställning: När du har designat handdukarna enligt dina önskemål, gör din beställning hos leverantören. Se till att ange korrekta detaljer gällande design, storlek, färg och kvantitet.

Pris och leveranstid: Få information om priser och beräknad leveranstid innan du bekräftar din beställning. Priser kan variera beroende på designkomplexitet, antal handdukar och leverantörens prissättning.

Bekräftelse och betalning: Efter att du har godkänt designen och mottagit en bekräftelse på beställningen, gör betalningen enligt leverantörens instruktioner.

Leverans och mottagande: Vänta på att handdukarna ska anlända enligt den angivna leveranstiden. Kontrollera noga att de matchar din beställning och design.

Användning och skötsel: När du har dina anpassade handdukar, använd och sköt om dem enligt de angivna skötselanvisningarna för att säkerställa att trycket eller broderiet förblir i bra skick över tiden.

Kom ihåg att det är viktigt att samarbeta med en pålitlig och erfaren leverantör för att få bästa möjliga resultat. Du kan läsa recensioner och be om referenser för att bedöma leverantörens pålitlighet och kvalitet på tidigare arbete.

Jackor

Arbetskläder jackor med ett tydligt tryck ger ett professionellt intryck av dit företag. Box of Brands har många modeller av arbetsjackor med tryck att välja bland.

T-shirts

Tryck på t-shirts är en konstnärlig och personlig uttrycksform som har blivit en omistlig del av modevärlden och vardagsklädseln. Denna teknik har förmågan att omvandla en enkel t-shirt till en canvas för kreativitet och självuttryck, och det finns en oändlig variation av mönster, bilder och budskap som kan föras fram genom detta medium.

Historiskt sett har tryck på kläder en lång och intressant bakgrund. Från de första handmålade mönstren på textilier i antika civilisationer till moderna digitala trycktekniker, har konsten att dekorera kläder varit närvarande genom olika epoker. Det var under 1960- och 1970-talen som tryck på t-shirts verkligen började utvecklas till en konstform som speglade sociala och politiska rörelser, samt popkulturella fenomen.

Idag är möjligheterna inom tryck på t-shirts nästan obegränsade. Genom avancerad teknologi som digitala sublimeringstryck och screentryck kan bilder och mönster överföras med hög precision och färgmättnad på tyget. Detta gör det möjligt för individer att skapa sina egna designade t-shirts med allt från fotografiska bilder till abstrakta konstverk.

Företag, organisationer och evenemang har också dragit nytta av tryck på t-shirts som ett sätt att marknadsföra och sprida sina budskap. Att bära en t-shirt med ett visst tryck kan fungera som en form av visuell kommunikation, där bäraren signalerar sina intressen, åsikter eller lojalitet till en viss rörelse eller gemenskap.

Utöver själva trycktekniken är valet av material och kvalitet på t-shirten viktigt för att säkerställa att designen håller länge och att plagget är bekvämt att bära. Tryck på t-shirts kan vara en balansgång mellan konstnärlig uttrycksfullhet och funktionell användbarhet.

Sammanfattningsvis har tryck på t-shirts blivit en integrerad del av våra klädval och en sätt att uttrycka våra intressen och personlighet på ett visuellt och tillgängligt sätt. Denna konstform kommer sannolikt att fortsätta att utvecklas med teknologiska framsteg och förändringar i kulturella trender, men dess förmåga att kommunicera och inspirera kommer alltid att förbli konstant.

Vänd dig till Box of Brands för förslag och korrektur kostnadsfritt, tveka inte!!

Kavajer

Köp kavajer med tryck eller brodyr på Box of Brands. Vi har ett stort utbud av kavajer för både herr och dam som går att få med exempelvis företagets logga.

Morgonrockar

Att ge morgonrockar som gåvor till anställda kan vara en omtänksam gest, särskilt om de är av hög kvalitet och anpassade efter mottagarnas preferenser. Här är några steg att tänka på när du överväger att ge morgonrockar som gåvor till dina anställda:

Anpassning: Försök att välja morgonrockar i en färg, stil och storlek som kan passa de flesta av dina anställda. Om möjligt, ta reda på deras storlekar och preferenser för att göra gåvan mer personlig.

Kvalitet: Se till att morgonrockarna du väljer är av hög kvalitet. De bör vara bekväma, mjuka och hållbara för att ge mottagarna en positiv upplevelse.

Företagslogotyp: Du kan överväga att brodera eller trycka företagets logotyp eller namn på morgonrockarna för att göra dem mer företagsspecifika och skapa en känsla av gemenskap.

Presentation: Packa in morgonrockarna på ett attraktivt sätt, kanske i en specialdesignad presentförpackning. Detta visar att gåvan är noga utvald och presenterad på ett omsorgsfullt sätt.

Meddelande: Inkludera ett tackkort eller ett kort med en personlig hälsning för att uttrycka din uppskattning och önska anställda lycka till. Detta lägger till en mänsklig touch till gåvan.

Kommunikation: Innan du ger gåvorna, kommunicera med dina anställda för att ta reda på om någon har allergier, är vegan eller har några särskilda önskemål som du bör ta hänsyn till vid val av material.

Evenemang eller tillfälle: Välj ett lämpligt tillfälle att ge morgonrockarna som gåvor. Det kan vara vid en företagsjubileum, under semestertider eller som en överraskning för att fira en framgångsrik projektavslutning.

Alternativ: Om du är osäker på om morgonrockar är den bästa gåvan för dina anställda, överväg andra alternativ som matchar deras intressen och behov. Det kan vara presentkort, hälso- och friskvårdspaket, eller andra personliga gåvor.

Budget: Se till att din budget tillåter att du ger morgonrockar som gåvor till alla anställda eller åtminstone till en betydande grupp. Om det inte är möjligt att ge till alla, överväg en slumpmässig lottning eller en annan rättvis metod för att välja mottagarna.

Feedback: Efter att gåvorna har delats ut, be om feedback från dina anställda. Detta kan ge dig insikt i hur gåvorna mottogs och om det är något du kan förbättra i framtida gåvoutdelningar.

Sammanfattningsvis handlar det om att visa uppskattning och omtanke gentemot dina anställda genom att välja en lämplig och kvalitativ gåva som passar deras behov och preferenser.

Overaller

Overaller för alla tillfällen.

Piké

Hos oss hittar du prisvärda pikétröjor som passar alla tillfällen. Alla pikétröjor kan fås med tryck, märkning eller brodyr.

Polotröjor

Polotröjor.

Shorts / Kjolar

Klassiska och stilrena kjolar och shorts.

Stickade tröjor

Klassiska stickade tröjor.

Sweatshirts

Sweatshirts med och utan huva.

Slipsar

Slipsar och flugor för både vardag och fest.

Toppar

Toppar i olika märken, modeller, färger och utföranden.

Tillbehör

Tillbehör för textilprodukter.

Softshelljackor

En softshelljacka med tryck går att använda under de flesta årstider i kombination med olika underplagg. En softshelljacka prasslar inte som en vindjacka.

Bälten

Hos oss hittar du bälten som passar för alla tillfällen.

Barnkläder

Här hittar du mängder av olika barnkläder.

Övrigt - Textil

Här hittar du övriga produkter inom textil.

Ficknäsdukar

Förgyll din kostym med en riktigt snygg ficknäsduk.

Flugor

Om du tröttnat på slips hittar du mängder av snygga flugor här.

Klänningar

Kolla in våra snygga klänningar!

Handskar & Vantar

Värma och skydda händerna med våra handskar och vantar.

Skor

Upptäck vårt skosortiment!Färg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pris från
Pris till
Sortering
 

Profilkläder för den som vill ha det lite bättre


Box of Brands har marknadsledande leverantörer utav profilkläder och arbetskläder. Vi har profilkläder som passar alla plånböcker. Ta gärna en titt i vår webbshop eller besök oss i Malmö för att prova ut era storlekar. 

Brett sortiment utav leverantörer av profilkläder

 
Vi har alltid ett brett sortiment utav profilkläder på lager. Har ni speciella önskemål som inte finns i lager så gör vi alltid vårt bästa för att uppnå dessa.