Pennor

Pennor med tryck är ett billigt sätt att profilera ditt företag på. Här finns ett brett sortiment av reklampennor med tryck som ger ditt företag högre synlighet.

Kontakta oss

Telefonnummer
040-307850
E-postadress
info@boxofbrands.se

Reklampennor

Här finns ett brett sortiment med reklampennor som kan fås med tryck. Ett billigt sätt att profilera ditt företag på bästa möjliga sätt. Detta är sannolikt bästa reklambäraren för din logotyp och används flitigt varje dag. Sätt er egen penna I händerna på dina befintliga och potentiella kunder och personal och stärk ert varumärke och budskap.

Designpennor

Designpennor - för dig som kräver pennor av hög kvalitet. Låt din penna sticka ut med exklusiv design. Vi har över 60 olika pennset i alla prisklasser och stilar. Hos oss finner du även kända varumärken såsom Ballograf och Swiss Peak. Finner du inte vad du söker? Kontakta bara oss så hjälper vi dig. Hos oss är det smidigt att beställa pennset med eget tryck. Priser från 50kr/set till dryga 1000kr/set.

Touchpennor

Här finns ett brett sortiment med touchpennor som kan användas för mobiltelefoner, surfplattor och andra touchskärmar. Alla pennor kan beställas med tryck. Med en touchpenna surfar du snabbt och smidigt på din smartphone. Pennan fungerar dessutom som en vanlig penna. En smartare penna skulle man kunna säga. Hos Box of Brands kan du välja mellan över 70 olika touchpennor med tryck. Har du redan hittat din favorit? Låt då oss ta fram ett förslag åt dig!

Blyertspennor

Blyertspennor i många olika utföranden. Blyertspennan är fortfarande väldigt populär och varför inte med er egen logotyp. Beställ blyertspenna och dela ut till kunder och medarbetare.

Stiftpennor

Stiftpennor är riktigt uppskattade och bra reklamprodukter som ofta behålls år efter år då nya stift lätt fylls på. Blyertspennan används dagligen av människor runt om i hela världen. Vi skriver inköpslistor, anteckningar, att-göra-listor och vykort. Dessa stiftpennor med tryck passar för alla och är en perfekt give-away på mässan för att sprida ert företags budskap vidare. Vi har klassiska stiftpennor men också snickarpennor och vanliga blyertspennor i trä. Se till att marknadsföra er med personliga produkter. Beställ från oss redan idag till ett toppenpris! Våra stiftpennor gör sig även utmärkt till korsord och skissning.

Miljöpennor

Visa att du bryr dig om miljön och välj miljöcertifierade pennor! Miljöpenna har kommit för att stanna. Här har vi pennor med så litet miljöavtryck som möjligt. Allt för att spara milön och klimatet. Dessa fungerar i många olika sammanhang och är mer aktuella än någonsin. Till era mässor mm och för att visa att ni hänger med och är rädda om vår miljö.

Överstrykningspennor

Prisvärda överstrykningspennor av plast i alla möjliga former, dessa används flitigt varje dag och kan fås med er logga. Snabba leveranser till er och alltid med korrektur så klart. Beställ redan idag för leverans om 2 veckor.

Specialpennor

Vill du hitta pennor i ovanligt utförande är det här du ska söka. Här finns en penna för alla smaker. Här finns också pennor med speciella egenskaper, välj och vraka bland många olika stilar. Allt fån touch-funktion till smile-pennan.

Pennset

Pennset - Den perfekta gåvan! Alltid uppskattad som present, som ni vet försvinner pennor hela tiden och passar därför bra som gåva. Varför köpa en penna när du kan köpa två? Här finner ni pennset i riktigt hög kvalité som vi förser med antingen tryck eller gravyr. Vi har både stift- och kulspetspennor tillverkade av lyxig metall eller färgstark plast. Beställ idag och ha en fin gåva till kunder och medarbetare inom kort.

Pennfodral

Pennfodral för både en och flera pennor. Samla pennorna i ett snyggt fodral. Ordning och reda på pennorna i ett snyggt och praktiskt fodral. När du överräcker dina pennor ser de alltid trevligt ut med ett fodral.Färg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pris från
Pris till
Sortering