Reklampennor

Färg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pris från
Pris till
Sortering
 

Reklampennor den absolut populäraste reklamprodukten

På vår hemsida hittar du massor av tips på riktigt bra reklampennor med tryck. Reklampennor kan olika sorters tryck och olika färger på bläck eller motsvarande. För att du skall bli nöjd har vi alltid snabba korrektur som skall godkännas innan tryck. Vill du se och känna på reklampennan innan du bestämmer dig så ombesörjer vi detta. Vi vill givetvis att du blir nöjd och då är detta ett bra sätt att uppnå nöjdhet med din reklampenna. Våra reklampennor håller givetvis hög kvalité men det finns ju olika priser och olika skrivlängder på våra reklampennor. Dyra och exklusiva design- och märkespennor är fortfarande en statussymbol. Oavsett hur du vill ha designen på dina reklampennor, i vilken prisklass eller om du vill ha matchande tillbehör så fixar vi bästa reklampennan till er.

Vi hittar rätt reklampennor åt er

Vad ni än söker så hjälper vi er att hitta perfekta pennor med tryck just för er. Ibland kan det vara svårt att förstå skillnaden på alla de olika pennsorterna. Här kommer en kortfatta lista över de allra vanligaste penntyperna. Självklart kan du hitta alla hos oss och få pennorna med tryck. Bläckpennor - Ordet ?bläckpenna? syftar normalt på en klassisk kulspetspenna men även rollerballpenna och reservoarpenna är typer av bläckpennor. Det dessa pennor har gemensamt är att de alla skriver med bläck. Kulspetspennan, även kallad kulpenna, är det vanligaste typen av bläckpenna. I pennan sitter en bläckpatron med integrerad skrivspets där en väldigt liten roterbar kula sitter. När du trycker pennan mot skrivunderlaget och börjar röra den så rullas kulan i pennan och släpper ut bläck. Kulspetspennor är fyllda av ett oljebaserad bläck som är trögflytande och torkar snabbt. Rollerballpennor är lite mer ovanliga reklampennor. Det absolut enklaste sättet att beställa reklampennor idag är online på nätet. Man får en snabb och enkel överblick över de pennmodeller som finns och man kan snabbt och enkelt beställa prover på de pennor som tilltalar i design.

Reklampennor som gåvor

Många använder dem som giveaways i receptionsdisken och på konferensrummet på företaget. På olika mässor och event är det också vanligt med billiga pennor som profil och reklamartiklar att dela ut till mässbesökare. Pennor är något som måste finnas på varje arbetsplats och över 90% av alla billiga pennor som säljs idag är som reklampennor med företags logotyper eller varumärken på. Men det är långt ifrån endast för internt bruk företag använder sig av billiga pennor med tryck, utan i stor utsträckning används dom som företagsprofilering.