Hittade inga resultat för ""

Skjortor från Stenströms

Visste du att varje Stenströms skjorta genomgår över 60 olika moment? Bara kragen bearbetas i 25 olika steg för att få den speciella känsla som är så utmärkande för våra skjortor. Vår produktion har moderniserats under våra mer än 120 år, men vissa steg kan inte automatiseras om du vill göra en skjorta som sticker ut från mängden. Och en som behåller sin form, elegans och komfort år efter år.

I dag tillverkar Stenströms mer än bara herrskjortor. Vi har också ett brett sortiment av damkläder och herrkläder från Stenströms. Allt med samma engagemang för kvalitet och omsorg om detaljer som har gjort Stenströms till ett känt namn i generationer. Välkommen till vår hemsida för att välja bland det bästa i modevärlden för konnossörer.

Det första du märker när du plockar upp en Stenströms-skjorta är vikten. Våra skjortor är tillverkade av de finaste bomullstygerna från hela världen och är tänkta att hålla i många år. Hur tyget bearbetas gör också skillnad. Vi använder tvålagiga garner, vilket innebär att tyget är finare, mjukare och mer slitstarkt än vad du hittar i de flesta skjortor.

Herrskjortans historia


Efter att ha skurits upp genomgår varje skjorta 25 olika processer innan den är redo att bäras. Dessa inkluderar allt från att sy kragen till att lägga till knapparna. Det är därför en Stenströms skjorta alltid behåller sin form och ser bra ut år efter år.

En Stenströms-skjorta är inte bara bekväm utan ett plagg du kan använda med stolthet och beundran för svensk hantverkstradition.

Skjortan som ytterplagg


En Stenströms-skjorta är inte bara bekväm utan ett plagg du kan använda med stolthet och beundran för svensk hantverkstradition.
Välkommen till vår webbplats och ta dig tid att bläddra igenom vårt utbud. Du kommer garanterat att hitta en skjorta som passar perfekt för alla tillfällen. Tack för att du väljer Stenströms!