Hittade inga resultat för ""

Arméknivar från Victorinox

Victorinox är ett företag som tillverkar fickknivar, multiverktyg och köksknivar. Företaget grundades 1884 av Karl Elsener. Victorinox är mest känt för sin schweiziska armékniv, som är ett mångsidigt verktyg som kan användas för en mängd olika uppgifter. Förutom Swiss Army-kniven tillverkar Victorinox även andra typer av knivar och verktyg för vardagligt bruk. Företagets produkter är kända för sin kvalitet och hållbarhet.

Livstids garanti

Victorinox ger livstidsgaranti på alla sina produkter, så du kan vara säker på att ditt köp kommer att hålla i generationer. Företaget erbjuder också reservdelar till sina knivar, så du kan hålla din kniv i gott skick även om den får slitage över tid.

Fickkniven som är en verktygslåda

Om du letar efter en mångsidig och pålitlig fickkniv är Victorinox ett utmärkt val. Företagets produkter är byggda för att hålla länge och de erbjuder en livstidsgaranti för att backa upp det. Oavsett om du behöver en liten kniv för vardagliga sysslor eller en större kniv för friluftslivet har Victorinox en modell som passar dina behov.

De har även en del samlarknivar och limited edition varje år. 100 år senare har varje kniv fortfarande sina förfäders DNA i sig ? inspirerad av funktionalitet och tillförlitlighet.